KÜLFÖLD
Elemző: Hat éven belül lakást adna a migránsoknak Brüsszel
Migrációs Akciótervet készített az Európai Unió. Ez több pontba szedi a 2027-ig tartó feladatokat. A pontok között szerepel például, hogy lakhatást és állampolgárságot kell biztosítani a migránsoknak.
Közel 9 millió fertőzöttet regisztráltak eddig Törökországban
A világon 267 150 598 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban.
Megnyugtató a WHO álláspontja az omikronnal kapcsolatban
A variáns eddigi viselkedése nem utal arra, hogy az eddigi változatoknál súlyosabb betegséget tudna okozni.
A lengyel titkosszolgálat szerint eddig 3 ezer migránst szállíthattak el Fehéroroszországból, 7 ezren viszont ott maradtak.
Visszahódítás? Tízezrek csatlakoztak Zemmour mozgalmához
Feljelentést tett Éric Zemmour, a jövő évi francia köztársaságielnök-választás jelöltje azt követően, hogy egy rendezvényén rátámadt egy férfi, és sérüléseket okozott a csuklóján. Időközben, 48 óra alatt több mint húszezren léptek be a politikus hétfőn megalakult, Visszahódítás nevű pártjába.
Hóviharriasztás Hawaiin
Hawaii legnagyobb szigetének hegycsúcsaira figyelmeztetést adtak ki vasárnap hóvihar miatt. Több mint három és fél évvel ezelőtt adott ki a helyi meteorológiai szolgálat hasonló figyelmeztetést.
Most bárki beköltözhet a Grincs barlangjába
Kiadó lett a Grincs odúja az egyik nagy szállásmegosztón. Grincs, a „ház” tulajdonosa figyelmeztet mindekit, hogy csak vállalkozó szellemű vendégek foglaljanak: a helyszín ugyanis nehezen megközelíthető, nincs internet és tévé sem a barlangban.
Robbantásos terrortámadás Irakban
A robbantás helyszínén sűrű füstfelhő gomolyog, a terrorcselekmény elkövetőjeként egyelőre egyetlen személy vagy csoport sem jelentkezett.
Finnország F-35-ös lopakodó vadászbombázókkal frissíti fel légierejét
A NATO stratégiájához igazodva, illetve egy esetleges orosz agressziótól tartva Finnország 11,3 milliárd dollárt készül költeni haderőfejlesztésre: az északi ország a legújabb lopakodó technológiával felszerelt F-35 Lightning II vadászbombázókra váltja le öregedő vadászgépflottáját. 
2021. december 8. szerda, Mária napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg